Супа от свинско месо

Необходими продукти:

  • свинско месо – 200 г бут
  • лук – 100 г кромид
  • моркови – 100 г
  • фиде – 50 г
  • олио – 2 – 3 с.л.
  • универсална подправка – 1 ч.л. зеленчукова пикантина
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • магданоз
  • ЗА ЗАСТРОЙКАТА
  • кисело мляко – 200 г
  • яйца – 1 бр.

Начин на приготвяне:

Налейте 2-3 литра вода в тенджера и сложете да заври. Нарежете свинското на дребни кубчета и сложете да се сварят.

Когато месото поомекне прибавете нарязаните на дребно зеленчуци. Овкусете със сол, пикантината и олиото.

Щом омекнат морковите, прибавете фидето и варете още 5-10 минути.

Свалете от котлона и застройте супата, като в купа разбиете киселото мляко и яйцето и при непрекъснато бъркане добавяте от бульона.

Върнете течността в тенджерата и разбъркайте добре. Овкусете свинската супа с чубрица, черен пипер и нарязан магданоз.

Супата от свинско месо със застройка е готова.gotvach.bg



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *