Супероферта отказва дупничанин от 900 000 евро годишна заплата, Гибона в огнен таймаут: „Аз не съм ви приятелка, а треньор“

Дупничанинът Цветан Соколов е на път да се откаже от космическите 900 000 евро годишна заплата в настоящия си клуб „Зенит“ /Казан/. Причината е суперофертата, която готви за него лидерът в руската суперлига „Локомотив“ /Новосибирск/. Воденият от легендата Пламен Константинов-Гибона гранд наддава за юношата на „Марек“ в конкуренцията на бившия му отбор в Италия „Кучине Лубе“. Екснационалният селекционер смята да се възползва от разклатения статут на Соколов в Казан заради конфликта му с местната звезда Максим Михайлов, който открито недоволства от преквалифицирането му на друг пост след привличането на аса на трикольорите миналото лято. Шефовете на „Зенит“ вече се оглеждат за заместник на българина и при евентуална раздяла са се насочили към поляка Бартош Беднож.

Междувременно Пл. Константинов предизвика истинска истерия с репликата, която отправи към играчите си по време на едно от прекъсванията в двубоя срещу „Факел“. Гибона се обърна към подопечните си с думите: „Аз не съм ви приятелка, а треньор“, с което се превърна в абсолютен хит в Русия. От клуба реагираха светкавично с бизнес предложение да се пуснат в продажба фланелки с лика на наставника и изказването му.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Цв. Соколов

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *