Счетоводителят и сестрата на IX ОУ почерпиха колегите си за рождените си дни с четири вида баници

Главният счетоводител на благоевградското IX ОУ „П. К. Яворов” Богдана Костадинова и медицинската сестра Елена Ненова почерпиха колектива на училището за рожденните си дни. По време на голямото междучасие вчера те събраха колегите си в учителската стая, където бяха подготвили почерпка с 4 вида баници.

Първи поздравления Б. Костадинова и Е. Ненова получиха от съпрузите си – ветеринарният лекар Явор Костадинов и адвокат Пенко Ненов, а по-късно към пожеланията се присъедини и екипът на IX ОУ. По този повод директорът на училището Василка Величкова сподели, че счетоводителят и медицинското лице са сред най-важните фигури в колектива – едната се грижи за финансовата стабилност, а другата за здравето на учениците. С пожелания да са живи и здрави и все така зарадени с положителни емоции от името на целия педагогически и непедагогически персонал В. Величкова подари на двете рожденички ефектни японски спиреи.

„За мен най-големият подарък е, че станах част от този прекрасен, сплотен екип със страхотен директор“, каза с усмивка Б. Костадинова, която преди да постъпи в IX ОУ, дълги години бе учител по счетоводни дисциплини в Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“.

Повод да почерпи колегите си имаше и старши учителят по история Александър Янков. Неговият син Стоил Янков, дванадесетокласник в Математическата гимназия, е лауреат на националната олимпиада по информационни технологии 2018. Заради изключителните си постижения абитуриентът бе сред поканените от държавния глава Р. Радев на официалната церемония по награждаването на победителите в президентската инциатива – конкурс за млади учени в областта на компютърните науки „Джон Атанасов” 2018 г.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Симитли

    А пък Стоил Янков НИКОГА не е учил в Девето и да не се тупат по гърдите с чужди успехи.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *