Съботни представления през новия сезон на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград

Съботни представления за възрастни залага в програмата си Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград. Благоевградчани и гостите на града ще имат възможност да посещават театрални представления и в почивните дни.

Първият спектакъл от съботната програма е „Портретът на Дориан Грей”, който категорично се превърна в топсъбитие за Благоевград и региона.

Веднага след първата премиерна дата към екипа на театъра заваляха отзиви от зрители и колеги, които споделяха възхищението си от спектакъла. Представлението, чийто режисьор е Стайко Мурджев, се играе регулярно в Националния дворец на културата, Театър „Азарян”, което несъмнено е огромен успех за ръководството на благоевградския театър. Билетите в София се продават за часове, а интересът не стихва вече половин година.

Блестящата игра на Севар Иванов, изпълняващ ролята на Дориан Грей, и неговия партньор Калин Врачански, в ролята на Лорд Хенри, пленяват сърцата на публиката. В спектакъла е ангажирана и почти цялата трупа на театъра, която в последната половин година получи нов облик благодарение на много млади попълнения.

Касата на театъра ще работи с нормално работно време в събота, за да имат възможност зрителите да закупят своите билети.

Представлението ще се играе на 28 септември от 19:00 ч., а билетите се изчерпват бързо.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *