Съветникът д-р Цветозар Балабанов влезе в нов бизнес, пое „Бар & динер Бали“, смени името на „Гурме стек бургер”

Общинският съветник д-р Цветозар Балабанов от Благоевград навлезе в нов бизнес, свързан с ресторантьорство и хотелиерство. От шест месеца той стопанисва „Бар & динер Бали“, като новото име на заведението е „Гурме стек бургер”. Амбициозният политик бързо набра екип от професионалисти и заведението му вече се радва на много посетители. В уютната атмосфера те се наслаждават на вкусни специалитети, приготвени от майстор-готвачи.

Освен това д-р Цветозар Балабанов води преговори да наеме СПА център и хотел „Бали”. Там обаче влиза в конкуренция с бизнес дама, чието име остава в тайна. На кого ще се падне привилегията да управлява един от най-хубавите хотели в града, предстои да разберем.

Д-р Балабанов е зам. председател в местния парламент в Благоевград. Той е и управител на най-добрия естетичен център в Югозападна България, който разполага с модерната технология за постигане на трайно обезкосмяване. В центъра се извършва най-бързата, най-ефикасната и подходяща за всички типове кожа и всички сезони лазерна епилация.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *