Съветникът от ВМРО в Петрич адв. Велик Гогов скъса с ергенлъка, журналистката Е. Митрева му каза заветното “да”

Общинският съветник от ВМРО – Петрич адвокат Велик Гогов скъса с ергенлъка. Навръх празника той предложи брак на приятелката си Евелина Митрева с изящен годежен пръстен и побърза да се похвали сред многобройните си приятели с няколко снимки в социалните мрежи и лаконичното “Мда, тя каза да!”.
Ева, която е водеща в местната телевизия, и адвокатът се запознали около неговата работа в Петрич и участието му в многобройните мероприятия, организирани от червено-черната партия, в която той членува. Красивата годеница е доста близка и с бъдещата си свекърва, която не се сдържа на свой ред да се похвали, че синчето й е довело вкъщи снахичка, и благослови младите с поетичното “Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги, подарете си семейство, създадено с любов! Честито мили деца!”.
С приповдигнато настроение приеха вестта за годежа и съпартийците на Велик, които още от вчера започнаха да умуват какво по-тежко и запомнящо се прощално ергенско парти да му направят, та да му държи влага до края на живота.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *