Топ теми

Съветниците посрещнаха празника на Дупница с моден стайлинг

Общинските съветници, присъстващи на тържествената сесия на ОбС в Дупница в Деня на града, бяха обърнали особено внимание на стайлинга си. Съветникът от ГЕРБ Димитър Крекманов се беше барнал с модерен костюм и интересна прическа. Колежката му от “Глас народен” Миглена Вельова беше избрала тоалет на точки, а съпартиецът й Леонид Хаздай беше предпочел строго официален костюм. Георги Градевски от “Глас народен” беше заложил на ежедневен спортно-елегантен стил. Съименникът му, независимият общински съветник Георги Василев Градевски, се яви в залата със син костюм, аранжиран с червена вратовръзка. Въпреки твърденията, че е с цепната уста след нанесен му побой от униформени, вчера на лицето му блестеше усмивка.

Иван Танев от ПП “Глас народен”, както винаги, беше в стилен костюм и подходяща вратовръзка. Павел Коларски от БДЦ се беше постарал за празника с пипитен костюм и подходяща риза с вратовръзка. Той е един от малкото общински съветници, които винаги идват с костюм на заседанията на ОбС.

Съветниците от СДС Тодор Василев, Георги Георгиев и Емилия Райчева бяха заложили на ежедневни тоалети за празничната сесия. Д-р Първан Дангов си беше облякъл син костюм с вратовръзка.

Тържествената сесия приключи с малък коктейл във фоайето на заседателната зала в общината.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *