HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съвременните жени имат различни представи за кавалерство

Съвременните дами не бленуват за рицари в блестящи доспехи, но все още държат на кавалерството, въпреки че представите им за него са се променили, пише в. “Дейли експрес”.

Проучване, обхванало 500 необвързани потребителки на сайта Мач, показва, че модерната жена смята традиционните кавалерски жестове за старомодни.

Еманципираната представителка на нежния пол не очаква джентълменът да придържа палтото й, нито да отдръпва стола й или да я изчаква първа да поръча в ресторанта.

За сметка на това съвременната дама намира за истинска проява на кавалерство мъжът да й се обади, след като е обещал.

В представите на модерните дами надеждният джентълмен не трябва да отменя среща в последната минута, трябва да изпраща есемеси през деня, за да се поинтересува как се чувства неговата възлюбена, както и да изключва телефона си, когато е с нея.

Жената също така очаква съвременният кавалер да не се противи на срещите с роднините и приятелите й, да предлага телефона си, когато батерията на нейния “падне”, да я оставя да избира програмата по телевизията или в стрийминг платформата, да й позволява да публикува снимките им като двойка в социалните мрежи, да я подкрепя, когато е на диета.

Предвид всички тези очаквания на дамите не е чудно, че според 73% от тях кавалерството в наши дни е мъртво.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *