HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съдбата поднесе тежки изпитания на родилката Галена!

Сутринта на 17 февруари – петък, Галена даде жив от на втория си син Александър. А още на следващия ден изпадна в тежка следродилна депресия. Смядовката редувала плач с възторжено настроение и свръхпревъзбуденост с меланхолия.

Обгрижващите я великотърновски доктори буквално се видели в чудо с резките промени в кондицията й. Дали й да пие хормони, та състоянието й да се подобри.

„Симптомите й, както ми ги описвате, са класически за следродилната депресия. Обикновено те преминават за няколко дни, а ако продължат по-дълго, може да говорим и за болестно състояние. Засега няма нищо тревожно при Галена– всяка четвърта родилка реагира по този начин”, сподели пред в. Уикенд специалист, помолен да коментира поведението на хитовата изпълнителка.

Дни преди  от утробата й да излезе второто й дете, певицата беше удостоена с наградата „Фолк идол” на известен сайт за чалга. А, когато благодари за приза във фейсбука си, загатна, че е подготвила голяма изненада за почитателите си. Сюрприза щяла да им поднесе в момента, в който й изтекат водите.

Е, Галена удържа на думата си. Щом синът й пое първата си глътка въздух, инструктираните от нея служители на „Пайнер” завъртяха по медиите чисто новия й клип. Той е екранизация на парчето „Moro mou”, което в превод от гръцки означава „Моето бебе”. Смядовката записала предварително песента и заснела видеото – сторила това в последния месец на бременността си.

В клипа Галена се фръцка с няколко тоалета – до един подчертаващи наедрелия й от зародиша корем. Когато го е снимала, тя едва ли е предполагала, че ден след раждането ще потъне в тежка и коварна следродилна депресия.

Но меланхоличното състояние на певицата не е единствената й болка в момента. Само преди ден стана ясно, че тя най-вероятно ще слезе от сцената.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *