Съдбовните знаци, които вещаят пари

Поверията не са измислени случайно. Това са наблюденията на нашите предци, които винаги са се случвали. Много от тях предричат финансова независимост и материална печалба. Понякога просто не обръщаме внимание на дребните неща в живота, които директно говорят за увеличение на паричния поток.

Когато ви сърби дланта на лявата ръка, това обещава парична печалба в най-близко бъдеще. Ако дарите част от приходите си на нуждаещите се, никога няма да останете без пари, пише Ретро. бг. Но е важно да помните, че е необходимо да давате парите от сърце, а не просто защото искате да се върнат в двоен размер при вас. Вашият дом също е източник на енергия. Ако е претрупан с твърде много ненужни вещи, те могат да поемат цялата положителна енергия, лишавайки ви от печалби. Различни статуетки привличат пари: например трикраката жаба, бог Хотей, който според фъншуй е в състояние да привлече богатство за своя притежател за кратък период от време.

Стайните растения не само красиво подчертават интериора, но и привличат богатство. Дървото на парите е широко разпространено растение, което всеки познава. Но то може и да привлече пари в къщата. Ако се появят нови пъпки, тогава със сигурност ви очаква доход, и то доста значим. Пеперудите са не само удивително красиви насекоми, но и предвестници на добри доходи. Да видите пеперуда на улицата, не е трудно, тя не обещава нищо забележително.

Но ако това красиво насекомо влезе в къщата ви през отворен прозорец, това определено е на пари. Хората, които дължат определена сума пари, трябва да изплатят дълговете си преди обяд. Това ще допринесе за бързото решаване на финансовите проблеми и ще спомогне за подобряване на финансовото им състояние.
Друг сравнително прост ритуал, който привлича парите в една къща, е поставянето на монета под килима и поддържането на апартамента чист, така че парите да дойдат в къщата ви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *