HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съдебният архивар Станка Ангелова се пенсионира след 20 г. служба

Съдебният архивар на Окръжен съд – Благоевград Станка Ангелова почерпи колегите за пенсионирането си. На трогателното изпращане, което се състоя вчера в най-голямата съдебна зала, бяха съдии и служители, работили с нея.
Станка Ангелова започва кариерата си в правосъдната система преди 20 години като съдебен архивар, работила е във фирмено отделение, била е секретар в зала и накрая затваря професионалния кръг отново като архивар. “Оставам с най-добри чувства към колегите, с които бяхме рамо до рамо 20 години. За мен беше удоволствие да работя с прекрасен колектив”, каза 61-годишната служителка на изпращането си. По случай пенсионирането си тя получи от колегите си разкошен букет с цветя и ваучер за покупки по избор, който й бе връчен от съдебния администратор Ели Димитрова.
Като дългогодишен член на Националното сдружение на съдебните служители, Станка Ангелова бе удостоена с почетна грамота. Тя почерпи колегите си с традиционната българска погача, баница, сладкиши и напитки.
След пенсионирането си Станка Ангелова ще се отдаде пълноценно на тримата са внуци. Синът й Крум Ангелов е адвокат, а дъщеря й Гергана Ангелова е гл. асистент в Стопанския факултет на Югозападния университет и скоро й предстои да стане доцент.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *