Съдиите в Кюстендил устроиха тържество за пенсионирането на колегата си Красимир Бамбов

Тържество по случай пенсионирането на магистрата от Кюстендил Красимир Бамбов спретнаха колегите му от Окръжния съд в града. Той е дългогодишен съдия и председател на съда два поредни мандата.
С думи на благодарност и уважение за колегиалното отношение и проявения професионализъм, за всеотдайната му дейност за издигане престижа на съда и изграждането на Окръжен съд – Кюстендил като ефективна правораздавателна институция към него се обърна настоящият председател съдия Мирослав Начев. От името на целия колектив той му пожела дълголетие и здраве, спокойствие и осъществяване на всички отложени мечти в живота.
През април тази година Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет отличи Красимир Бамбов с „Личен почетен знак: първа степен – златен“, както и с парична награда в размер на 1000 лв. за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Целият трудов стаж на съдия Красимир Бамбов е преминал в съдебната система – като съдебен изпълнител, съдия и заместник-председател на Районен съд – Дупница. След 01.07.1992 г. е съдия в Окръжен съд – Кюстендил. Заемал е длъжността „административен ръководител – председател“.

ВСС освободи Красимир Бамбов от заеманата длъжност съдия в Окръжен съд – Кюстендил с решение в края на месец април.

ГЕРГАНА ИВАНОВАКрасимир Бамбов /вляво/, до него е председателят на КОС Мирослав Начев

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *