Съдийско назначение с едно наум за орлетата в мача на оцеляването срещу „Кариана“

Съдийско назначение с едно наум за орлетата в мача на оцеляването срещу „Кариана“ в неделя даде повод за тревоги в Благоевград. Двата отбора в ключовия сблъсък на дъното във Втора лига на стадион „Христо Ботев“ извежда сливналията Валентин Станчев. Под ръководството на този арбитър хората на Петър Златинов претърпяха в началото на август класическо поражение 0:3 на гости на „Царско село“. По единия тъч ще помага асистентът и при визитата в столицата Станимир Трифонов, а оценките ще пише перничанинът Стефан Спасов. Сигналната лампичка в лагера на домакините трябва да светне и с оглед на здравото рамо, което ерденци получиха миналия уикенд от реферите с измислената дузпа в края на срещата с „Литекс“, донесла им ценна точка.

Бившият футболист на „Марек“ и „Беласица“ Георги Николов е командирован в Ловеч, където във второто си поредно гостуване „Струмска слава“ трябва да мие срама от петъчното 0:3 срещу ЦСКА 1948, след което наставникът Владимир Димитров буквално „разкости“ подопечните си за бездушното им представяне.

На „Лудогорец Арена“ за срещата между дубъла на шампионите и алтернативния ЦСКА ролята на асистенти на гарда от НСО Димитър Буров е поверена на кадрите на благоевградската колегия Николай Попниколов и Кирил Чакъров.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *