Съдът в Благоевград остави в ареста сводниците от Гоце Делчев

Състав на Окръжния съд в Благоевград потвърди определение на Районен съд – Гоце Делчев, с което по отношение на обвиняемите – М. А. и Г. Б., е взета най-тежката мярка за процесуална принуда – „задържане под стража“.

Съдът прецени, че са налице достатъчно доказателства за предположение за авторството на обвиняемите в извършеното деяние, за което им е повдигнато обвинение, както и че съществува реална опасност да извършат друго престъпление, предвид високата степен на опасност на извършените престъпления и това, че са повдигнати обвинения за 10 деяния, извършвани в продължителен период от време.

Мъжете са обвинени в това, че в периода от месец март миналата година до началото на февруари тази година в гр. Гоце Делчев, в съучастие като съизвършители приемали и използвали жени за развратни действия, независимо от съгласието им. Жертвите били настанявани в къща в гр. Гоце Делчев и получавали парични суми, заплащани от клиентите срещу предоставяните от тях сексуални услуги. Тези деяния били извършвани от обвиняемите с користна цел по отношение на няколко жени.

Постановеното определение от Окръжен съд – Благоевград е окончателно и не подлежи на обжалване.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *