Сълзи в поп фолка! Емилия разкри миналото с майка си

Фолкпевицата Емилия за първи път си позволява да говори открито за своята майка Радка, че дори да сподели и нейна актуална снимка. 

Изпълнителката на “Специално за всяка” използва доста личен повод, за да изрази своята благодарност към родителката, която я е отгледала и е давала мило и драго за нея. 

“Днес моята майчица има рожден ден. Честит Рожден ден,мила мамо. Благодаря на Господ, че точно ти си ми майка. На теб дължа всичко, което съм днес – като човек и като певица. Дала си ми много и продължаваш да ми даваш с пълни шепи. Не само на мен, а и на цялото семейство. Ще ти пожелая само да си здрава, всичко друго ти го притежаваш. Любов, усмивка, борбеност, сила, голямо чувство за хумор, грижовност. Обичам те толкова много и пак благодаря за всичката ти грижа и любов!!!Бъди щастлива”, написа Емилия в социалните мрежи и със сигурност е успяла да просълзи майка си. 

Емилия има сестра с три години по-голяма от нея. Но винаги тя е била буйната и доста палава като малка. Изправила е на нокти родителите си много пъти, тъй като често се контузвала и влизала в болница, пише show.blitz.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *