Сънена студентка прави секс с приятел на гаджето си и…

Студентката от колежа в Индиана стана жертва на изнасилване, след като обърка гаджето си с друг мъж. Виновникът обаче успял да избегне наказанието, а 20-годишната Абигейл гледала с ужас, докато той спокойно излизал от съдебната зала. Според закона момичето „технически“ се е съгласило да прави секс, така че Доналд Грант Уорд е отървал присъдата, съобщава The Sun, цитиран от .marica.bg.

Същата нощ Абигейл пише на своя приятелка: „Чувствам се унизена, това е погрешно, но не знам колко е незаконно.“

Момичето заспало в стаята на гаджето си в общежитието и се събудило, когато почувствало нечие докосване отзад. Жертвата решила, че това е нейният любим, а след прелюдията двойката правила секс. През цялото това време Абигейл не видяла лицето на партньора си, тъй като стаята била тъмна.

 

След секса момичето отишло в банята и когато се върнало, видяло приятеля на гаджето си на леглото. Първоначално Абигейл решила, че това е шега и започнала да търси любимия си. Но никой от приятелите, които тя открила в съседните стаи, не знаел къде е той. След това се затичала в стаята си и го намерила да спи в леглото си.

 

Според закона, въпреки факта, че Доналд знаел, че Абигейл го е взела за друг, технически не е извършил нищо незаконно. И в крайна сметка той бил оправдан.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    Тази мома очевадно е недоскфи и сигулно не си е сложила цайсите, та да види кой я аргасва на задна прашка. Но, както е казал народът: „Кьорав карти не играе!“.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *