HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съпругата на таксиметровия бос от Дупница Пл. Миланов поиска нова експертиза на въздуха в офиса, в който мъжът й умря от задушаване

Нова химична експертиза на въздуха в офиса, в който починаха таксиметровият бос от Дупница Пламен Миланов и служителката във фирмата му Теодора, е поискала от прокуратурата в Кюстендил съпругата му Елеонора. Доводите й са били одобрени от прокуратурата и е назначена повторна експертиза с цел да се открият нови доказателства. Делото е висящо и е срещу неизвестен извършител.

Както “Струма” писа, на 30.12.2015 г. Пл. Миланов и служителката във фирмата му Теодора бяха в офис на фирмата в центъра на Дупница. По искане на Окръжна прокуратура веднага след огледа от криминалисти беше направена и експертиза, която установи, че Теодора и Пл. Миланов са починали от задушаване с въглероден окис от изгорелите газове на генератора в офиса.

Близките на Миланов все още имат съмнение, че някой е влизал тайно в офиса и е сложил отровно вещество в бензина, което се е изпарило при работата на генератора и го е убило.

Пламен Миланов беше ключов свидетел срещу Братя Галеви. Таксиметровият бос не можа да се порадва на имението, което изгради за семейството си в дупнишкото село Палатово. В имението той построи вила и халета за автомобили. Има засадени много асми и парник за ранни зеленчуци. До него има бетонов център, в който в момента всичко е ръждясало и обрасло в бурени.

ДРАГО МИРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *