Съпругата на Шарлопов с трогателна изповед година след смъртта му

Една година след смъртта на Шарлопов, съпругата му даде откровено интервю пред Мариян Станков Мон Дьо

 „Стефан беше всичко за мен. Беше мой водач, баща, любим, приятел. Трябваше да се науча да живея без него”. Това заяви пред Мариян Станков Мон Дьо съпругата на Стефан Шарлопов – Бояна, точно една година след смъртта му. Шарлопов почина в съня си на 5 февруари през 2018 г.

„Тази година ме накара да обръщам повече внимание на семейството ми. Научих се да ценя всеки миг и да живея тук и сега, защото не знам дали ще има утре”, сподели Бояна Шарлопова. Тя допълни, че след смъртта на съпруга й отговорностите й са се променили. По думите й заради децата е трябвало да се опита да продължи напред.

Дъщерята на Шарлопов – Ева, и съпругата му продължават да развиват бизнеса на покойния Стефан.

„Преди години бях микробиолог в една от фабриките му. Не знаех кой е Шарлопов. Видях го от прозореца и веднага ме привлече. Покани ме на вечеря. През цялото време много говореше, а аз мълчах от притеснение. Срещата беше пълен провал. Мислех си, че втора няма да има. След няколко седмици обаче се видяхме и сякаш говорехме на един език. Притеснението беше изчезнало”, разказа още Бояна. По думите й връзката им се е развила много бързо. Тя сподели, че макар да не го показва Стефан Шарлопов е бил много раним.

В памет на Стефан Шарлопов

„Няма да забравя деня, в който почина. Сякаш усещах, че нещо се е случило. Сложих си главата на рамото му и усетих студенина. Когато децата излязоха започнах да викам и да плача. Осъзнах какво се случва. Обвинявах се за случилото се, защото не отидохме на лекар. Предната вечер се беше оплакал от високо кръвно”, каза още Бояна Шарлопова.  Тя допълни, че е получила съобщение от Шарлопов няколко часа преди да почине, което е звучало като прощално. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *