Съпругата на Шумахер отговори на критиките

Съпругата на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер отговори на слуховете, че крие съпруга си, заявявайки категорично, че той е в “най-добрите ръце” и че “следва неговите желания”, пише “Гонг”.

Бившият пилот на Ферари получи мозъчна травма през 2013 г., докато караше ски, а състоянието му е загадка оттогава. Съпругата му Корина и децата му се грижеха за него в дома им на Женевското езеро.

Бившият мениджър на Михаел Шумахер Вили Вебер отправи остри критики към половинката на седемкратния шампион, като обяви, че не му дават достъп до него, защото се притесняват, че истината ще излезе наяве.

“Бих искал да знам как се справя и да се ръкувам с него, или да го помилвам по лицето. Но за съжаление, Корина отхвърля това. Вероятно се страхува, че веднага ще видя какво се случва и ще обявя истината”, каза Вебер в документален филм.

Сега Корина отвърна на бившия агент на съпруга си в едно от малкото интервюта, които дава. Тя заяви, че Шумахер се намира “в най-добрите ръце”.

„В момента той е в най-добрите ръце и правим всичко възможно да му помогнем, каза тя. – Опитайте се да разберете, че следваме желанието на Михаел да пазим здравето му в тайна.”

„Можете да сте сигурни, че той е в най-добрите ръце и че правим всичко възможно да му помогнем. Моля да разберете, че просто следваме неговите желания, да пазим тази чувствителна тема като здравето му, както винаги е било”, коментира още Корина.

Шумахер не се е появявал публично от шест години, което дава повод на феновете на F1 да спекулират с неговото състояние. Последната информация за здравето му дойде през септември, когато стана ясно, че той отново е в съзнание.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *