HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Съпруга разтърси мрежата с изповедта си! Мъжът й чакал 8 часа да го прегледат със силна болка в гърдите

Българин, който работи в Лондон, преживя истински кошмар, а съпругата му изпадна в отчаяние, след като осем часа никой не го прегледа, независимо от симптомите му за инфаркт.
Жена му позвънила в спешното с молба за помощ, след като съпругът й се свлякъл на земята, стенейки от болки в гърдите. На място пристигнала линейка, но до там.

Закарали го в спешното, където двамата прекарали часове наред на пейка в чакалнята, без някой да им обърне внимание, пише “Флагман”.  След осем часа висене пред кабинета, най-накрая започнали да го изследват и назначили рентген, от който се разбрало, че мъжът има тежка белодробна инфекция.
Дори и в този случай не го приели в болница, а само изписали антибиотик и го пратили да се лекува вкъщи.

Драматичната история е разказана във Фейсбук от съпругата на мъжа, която в паниката си първо потърсила помощ от други сънароднички, живеещи в Лондон. Повечето от тях коментират, че също са се сблъсквали с подобно отношение.
Майка на малко момиченце дори разказва как веднъж отишла в спешното с дъщеричката си, която имала много висока температура, и отново се наложило да чакат с часове.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *