Съставиха списък от 16 типа мъже, които не стават за брак

Обикновено когато решава дали иска да се омъжи за даден човек или не, жената се ориентира по своите чувства и по отношението на партньора. Тя обръща внимание на поведението му – как се държи с други жени? Проявява ли уважение към майка си? Говори ли за бившите си и ако да – то по какъв начин? Приема ли половинката си изцяло каквато е, без да изразява желание да я променя? Старае ли се да направи живота ѝ по-лесен и по-щастлив?
Блогър състави списък от 16 типа мъже, за които според него жените не бива да се омъжват. Сред „господата-табу“ се оказаха и разведените, и бизнесмените.
Разбира се, всеки може да си подбира партньор до безкрай, намирайки недостатъци във всеки един потенциален съпруг. Руски блогър на име Александър решил да облекчи живота на всички, съставяйки списък от 16 типа мъже, които не са добра партия за женене. Интересно ли ви е мъжкото мнение по този въпрос?
Както споменахме, списъкът включва 16 типа мъже. Някои от тях са повече от очевидни и сигурно на всяка жена ѝ е ясно защо не бива да се омъжва за мамино синче, алкохолик, женкар, „мъж под чехъл“, мързеливец, мачо, престъпник, фантазьор, купонджия или запален екстремен спортист. В списъка обаче са включени и съвсем безобидни мъже. Дали им е мястото там?

Фен-активист
Според Александър, която и да е избраницата на този мъж, след време тя ще се превърне просто в негов придатък, докато на първо място за него винаги ще е хобито му – риболов, спорт, приятели и т.н.

Мъже с брутални професии
Спасители, пожарникари, полицаи – това са много благородни професии. Според Александър обаче първо – тези мъже рядко се прибират вкъщи, защото за тях работата е преди всичко; и второ – тези професии са свързани с риск за здравето и дори за живота.

„Почти“ милионер
Според Александър тези господа винаги обещават на жените, че всеки момент ще се окажат на челните места в класациите на Forbes. Само още една сделка, един тренинг за личностно развитие… Любимата трябва само да почака малко. И така цял живот.

По-млад или много по-възрастен мъж
Според Александър, ако господинът е по-млад от партньорката си, той след време непременно ще се впусне в търсене на по-млада дама. По-възрастните мъже пък обикновено имат лоши навици, падат си женкари (щом се заглеждат по дами, които могат да им бъдат дъщери) и страдат от цял букет заболявания.

Разведен
Според Александър, ако мъжът е разведен, това означава, че или не умее да си избира жени, или не умее да „строява“ жената, дава ѝ твърде много свобода. Бизнесмен Александър е съгласен, че преуспелите мъже винаги са желани партньори – но големите пари означават големи проблеми. Главата на семейството рядко ще се прибира вкъщи и дейността му ще е свързана с много рискове, включително и с опасност за живота.

Несъмнено блогърът е положил доста труд да състави списък от „нежелателни“ съпрузи. Интересно ни е обаче да прочетем и списък на мъжете, които стават за женене – защото останахме с впечатлението, че такива няма. А вие как мислите?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *