Състезателят по бойни изкуства В. Начев отбеляза 26-и рожден ден с купон, сред красавиците на партито и моделката Ал. Богданска

С вълнуващо парти посрещна 26-ия си рожден ден състезателят по смесени бойни изкуства от клуб „Ипон“ Васил Начев от Благоевград. Рожденикът събра приятелите са на вилата си край Благоевград в навечерието на Великден, а поводът за веселбата бе двоен /сн. 1/. Само 2 дни преди рождения си ден спортистът стана вуйчо на прекрасен юнак Кристиян, бебето се роди в клиника в Англия. Васко получи и специална фланелка с надпис „Най-готиният вуйчо“, като стриктно обеща пред цялата компания, че ще изпълнява всички желания на племенника си.

Сред красавиците на партито беше моделът и бивша „Мис Национален отбор по баскетбол” Александра Богданска, специално от София пристигнаха и още гости.

Майката на рожденика Камелия Начева получи заръка да ги посреща все така на богата трапеза и да бъде „Най-добрата баба“ на малкия Криси /сн. 2/. Веселбата започна още на обяд и продължи и през великденската нощ с пожелания за сбъдване на всички желания на Васил.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *