Състоянието на младежите, ранени в мелето в Петрич, остава тежко! Не пускат никой при Валентина

Състоянието на пострадалите младежи в Петрич е стабилизирано, но остава тежко. Загубили са много кръв. 18-годишният шофьор, който причини трагедията, е задържан за 72 часа.

Близките на Валентина, която бе тежко ранена при катастрофата разказаха, че е загубила много кръв. „Хемоглобинът й е много нисък и след като яв стабилизират ще я карат в София. Предстои й още една операция. Все още не сме я виждали, защото лекарите не ни пускат“.

В Петрич днес много хора се събраха на мястото на катастрофата, за да изразят гнева си.

„Чухме трясък и си помислихме, че е паднало скеле. Изтичахме и като разбрахме какво се е случило, извикахме Спешна помощ. Не познаваме шофьора, но и друг път е карал безразсъдно. Правили сме му забележки, но той само отговори, че не можем да му казваме какво да правим“, разказва един от младежите.

 

Както struma.bg първи писа, 18-годишен младеж с книжка от 1 месец е помел тийнейджърите, чакащи под навеса на заведение в Петрич. Младежът е изтървал управлението на автомобила си и се е врязал в заведението.

Тийнейджърите се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *