Състоянието на пребития от мутра Пламен се влоши

Съпругата на бития от край Добрич Пламен Михов – Илияна Кръстева заяви пред камерата на БНТ, че снощи отново състоянието на Пламен се е влошило и се е наложило екип на Бърза помощ да го закара в болница, където са му направени вливания. Днес предстоят нови изследвания. Тя призна, че семейството им е подложено на огромен стрес и напрежение.

Обвинение за хулиганство на пътя получи 37-годишният Илтер Асанов-Шалтера, който в петък блъсна с колата си тази на Пламен Михов, стреля по него и накрая го преби.

 По думите й случилото се е неадекватно, тъй като подобна агресия не е обяснима с абсолютно нищо. Тя беше категорична, че с адвокатите ще предявят иск не срещу хулиганство, а за опит за убийство, тъй като само бързата реакция на Пламен е успяла да предотврати произвеждането на изстрел в купето на колата.

 „Ако не покажем, че имаме държава, този тип агресори ще продължат да тероризират обикновените хора, а това е недопустимо“, категорична беше Илияна Кръстева. „Аз вярвам в Бог. Съдебната система трябва да се докаже, за да мога да повярвам. Искам да вярвам“, каза още тя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *