Със звездно шоу и награди четвъртокласниците в Крупник се разделиха с класната си

Със звездно шоу в СУ „Св.св. Кирил и Методий” – с. Крупник изпратиха своите четвъртокласници. Сред много весели игри в новопостроения физкултурен салон бяха раздадени удостоверенията за завършен начален етап на образованието. В състезанията взеха участие не само децата, но и техните родители, а за голяма изненада и екипът учители.

На празника присъстваха и вече пенсиониралите се педагози г-жа Костуркова и г-н Николов, кметът на с. Крупник Александър Равначки, учители, близки, роднини и приятели на бъдещите петокласници.

С грамота „Отличник на випуск 2024” бяха отличени шестима ученици, които получиха часовник за награда. Наред с това бяха излъчени победителите в категориите Мис и Мистър Матури и Мистър Многознайко. Награди имаше и за най-добър музикант, спортист, художник… Две деца бяха номинирани с грамоти Мис и Мистър „Добро сърце“.

След радостните възгласи и сълзи на щастие класният ръководител Павлина Чифлигарова се раздели с възпитаниците си с емоционално слово.

Празникът продължи в местен ресторант, където за завършващите четвъртокласници беше организирана почерпка от техните родители, а специалната изненада бе торта със снимка на класа.

Докато празнуваха, учениците попълниха специална книга на спомените, в която вписаха свои незабравими моменти от 4-те години заедно.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *