Със специалитети от дивеч по стара семейна рецепта играещият треньор на „Места“ почерпи близки и приятели за рожден ден

Бившият футболист на „Пирин“ /Благоевград/ и „Пирин“ /Гоце Делчев/ Димитър Парасков събра най-близките си хора за 29-и рожден ден, най-нетърпелива да поздрави за празника му настоящия играещ треньор на „Места“ /Хаджидимово/ бе дамата на сърцето му Ина, която го изненада с подарък и торта. Специален гост бе малката Ана Велева, която дойде да почете повода заедно с майка си Вера, братовчедка на виновника за събитието, и баща си Димитър.

Съотборниците на Парасков Ангел Попов и Стоил Сабахлъков дадоха всичко от себе си за настроението на купона. Специални поздрави на рожденика дойдоха да изкажат новоизбраният председател на ловната дружинка на Хаджидимово Борислав Марваков и бившият съекипник на футболиста Илиян Масърлиев, който продължава да бъде в един отбор с Парасков, но в екипа на ловците.

Домакинът пък се бе постарал всичко да бъде на ниво. На трапезата се ляха виното и ракията, направени от самия него по стара семейна рецепта, предавана от баща на син, подсладени със специалитети от дивеч, дошъл на трапезата с дейното участие на рожденика и запазен специално за повода.

СТОЯН МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *