Със стилно градинско парти бизнесменът от Бело поле В. Петров празнува 60-г. юбилей, съпругата му го изненада с фотоколаж от 35-г. им съвместен живот

Със стилно градинско парти, заобиколен от най-близките си, отпразнува 60-г. си юбилей бизнесменът от с. Бело поле Валери Петров. Първи личния празник на рожденика честитиха по-голямата му дъщеря Станислава и семейството й. Заради създалата се обстановка те не успяха да се приберат от Англия, но топлите им думи, както и специалната картичка от внука Ради изпълниха сърцето на юбиляря.
През целия ден сем. Петрови черпиха хората, влизащи в хранителния им магазин, а съпругата на Валери – Виолета, се зае и с цялостната организация на празника. Отличната домакиня, известна с кулинарните си умения не само в Бело поле, приготви превъзходна погача и ефектна домашна торта, достойни за първа награда в конкурс, и изпипа всеки един детайл от трапезата. В. Петрова сюрпризира мъжа си със специално направен колаж със снимки от 35-годишния им съвместен живот – като се започне от сватбата им през 1985 г., раждането на двете дъщери, тримата внуци…
“Валка, за теб са минали 60 години, в които си изпитвал и радост, и тъга. Но никога за миг не отстъпи от пътя на доброто и любовта. Пожелавам на първо място да си здрав, успешен и обичан, и да продължим все така да бъдем здраво семейство, да се обичаме и подкрепяме във всеки един момент, и да се радваме заедно на дъщерите, зетьовете и внуците. Ти си опората и равновесието, аз съм до теб, за да поддържам пламъка на семейното огнище”, обърна се прочувствено към юбиляря съпругата му.
Друга специална изненада за рожденика бе пристигането на големия му племенник Светли, който си дойде специално от Австрия за една седмица. Така отчасти виртуално, но в по-голяма степен на живо, фамилия Петрови се събраха, за да отпразнуват юбилея на стожера в семейството. И както повелява традицията, именно рожденикът, който лично приготви и се отчете с превъзходно печено агне, вдигна първия тост, а по-малката му дъщеря Мария, зетят Светослав, внуците Ванката и Виолетка, брат му Давид, съпругата му и двама от тримата им синове му пожелаха много здраве, щастие и заедно в пълен състав да отпразнуват и 100-г. юбилей.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *