Със сълзи на очи Меган Маркъл призна за трудностите да e част от кралското семейство

За първи път в емоцинално интервю херцогияната на Съсекс сподели за напрежението от общественото внимание и медийните критики срещу нея.

В документалния филм „Хари и Меган: африканско пътешествие“ Меган Маркъл разговаря с журналистиа Том Брадби. „Всяка жена, особено когато е бременна, е доста чувствителна и това допринесе за предизвикателството“, признава тя в откъс, който беше разпространен преди телевизионната премиера на продукцията.

Херцогинята допълва, че напрежението от страна на медиите и цялото обществено внимание не са улеснили и периода след раждането. „Благодаря за въпроса, тъй като не са много хората, които са ме питали дали съм добре“, казва още Меган, споделяйки, че „зад кулисите“ наистина е трудно.

На въпроса дали ще е достоверно, ако преживяванията се определят като лична битка, херцогинята отговаря с „Да“, като видимо сдържа сълзите си.

Наскоро принц Хари и Меган Маркъл взеха решение да заведат дело срещу британски таблиоди заради тяхното тенденциозно отношение и критики срещу херцогинята.

Документалният филм, който разказва за посещението на двойката в Африка, ще бъде излъчен в неделя по британския канал ITV. В него ще бъдат показани и кадри със сина на Хари и Меган – Арчи, който беше с родителите си по време на визитата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *