Сюрпризираха директорката на XI ОУ Р. Ризова с ефектен букет алстромери и холандски маргаритки за рождения й ден

Директорката на благоевградското XI ОУ Радка Ризова бе изненадана с ефектен букет алстромери  и холандски маргаритки за рождения си ден. Първи, още с идването на училище, вчера сутринта рождения ден  на любимата си учителка емоционално честитиха учениците от 3 „б” клас, на които Р. Ризова бе класен ръководител, преди да бъде назначена за вр.и.д директор на XI ОУ миналия месец. Картички със затрогващи послания и мили думи педагожката получи и от предишния си випуск – учениците от 7 „б” клас, както и от много приятели и колеги.

“Радостни сме, че г-жа Ризова е наш директор и  колега. Познава болките, успехите потенциала на всеки един от нас, затова сме сигурни, че под нейно ръководство ще превърнем XI ОУ в училище за хоризонти”, каза от името на целия екип  педагогическият съветник Луиза Георгиева. 

В знак на уважение за вдъхновяващата сила, с която ги ръководи, и пожелания за здраве, дръзновение, смелост, удовлетвореност от реализираните проекти колективът на училището изненада шефката си с красивите и стилно аранжирани цветя.

„Щастлива съм, че в днешния ден  виждам в очите на колегите си топлина и доверие, което професионално ще оправдая”, изрази увереност Р. Ризова и почерпи колегите си за рождения си ден. 

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *