С апел “Да помогнем на Жоро” майки организират благотворителни събития в зала “Яворов” на 22.ХII. за семейството на съученик на децата им

Спешна нужда от средства има семейството на 37-г. благоевградчанин Георги Караджов. През януари на 2018 г. той бил диагностициран с рак на хранопровода и стомаха и месец по-късно е опериран с последвали 15 курса химиотерапия. Проведеното лечение не дало очаквания резултат и в момента Жоро е в специализираната турска болница “Anadolu Medical Center”. Той има две момченца, съпругата му в момента е при него, а средствата, с които разполага семейството, са крайно недостатъчни за необходимото лечение.
С апел “Да помогнем на Жоро” майки на съученици от класа на голямото им 10-годишно дете организират благотворителен концерт на 22 декември, неделя, от 17.30 часа в зала “Яворов”. В събитието ще се включат танцови и вокални формации от целия град, като вместо билет всеки ще може да направи дарение в кутиите, които ще се поставят във фоайето. Който иска да е съпричастен към каузата, може да се включи и в благотворителния базар, на същото място, с кулинарни изкушения, ръчно изработени коледни сувенири, бижута, декупажи, нови книги и картини, детски книжки и играчки, козметични комплекти и каквото още се сети, подходящо за целта.
Дарителската сметка на Георги Караджов е IBAN: BG14UBBS80021089059940

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *