С апел „Да помогнем на Жоро“ майки организират благотворителни събития в зала „Яворов“ на 22.ХІІ. за семейството на съученик на децата си

Спешна нужда от средства има семейството на 37- г благоевградчанин Георги  Караджов. През януари на 2018г. той  бил диагностициран с рак на хранопровода и стомаха и месец по- късно е опериран с последвали 15 курса химиотерапия. Проведеното лечение не дало очаквания резултат и в момента Жоро е в специализираната турска болница “Anadolu Medical Center”. Той има две момченца, съпругата му в момента е при него, а средствата, с които разполага семейството са крайно недостатъчни за  необходимото лечение.

С апел „Да помогнем на Жоро“ майки на съученици на по-голямото 10-годишно дете организират благотворителен концерт на 22 декември, неделя от 17.30 часа в зала „Яворов“ .

В събитието ще се включат танцови и вокални формации от целия град като вместо билет всеки ще може да направи дарение в кутиите, които ще се поставят във фоайето. Който иска да е съпричастен към каузата може да  се включи и в благотворителния базар, на същото място с кулинарни изкушения, ръчно изработени коледни сувенири, бижута, декупажи, нови книги и картини, детски книжки и играчки, козметички комплекти и каквото още се сети, подходящо за целта.

Дарителска сметка  на Георги Караджов е IBAN: BG14UBBS80021089059940

Димитрина Асенова

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *