С артистичен колаж бивши студенти от УСЕТ честитиха Международния ден на театъра на любимия преподавател доц. Зл. Павлов

С мил колаж бивши студенти в ЮЗУ „Н. Рилски” на изтъкнатия театрален педагог и режисьор доц. д-рЗлатко Павлов му честитиха вчерашния Международен ден на театъра. Момчетата и момичетата от студентския театър УСЕТ успяха сериозно да разчувстват любимия си преподавател и той реагира с емоционален пост под колажа: „Нищо не ми е по-ценно в театъра, освен любовта и доброто, които съм получил и дал на студентите си, съратниците, колегите, приятелите и публиката”.

73-годишният театрал, който в момента живее във вилата си на Предел, поддържа денонощна връзка със стотиците си приятели чрез интернет и всичките публикации на страницата му във фейсбук са едновременно и пълни с позитивизъм, и съдържащи леко намигване към необичайната ситуация, в която са поставени българите.

И мечките на Предел спазват карантина. Не идват да ми носят меда, който от благодарност към мен редовно ми подаряваха. Не им се сърдя – здравето е най-важно”, коментира завчера доц. Павлов, след като установи, че целият Предел, над който се вихрят снежинки, е замаян, понеже му е все по-неясно дали е зима или пролет.

Видимо обаче и на него започва да му омръзва наложената социална изолация, защото е открил светъл лъч дори в необходимостта да се върнем тази нощ към лятното часово време. „Като врътнем сега часовниците напред, значи че и по-скоро ще дойде краят на извънредното положение”, вдъхва надежда на сънародниците си доц. Павлов.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *