С банкет до зори екипът на „Места“ (Хаджидимово) празнува 3х1

Тимът на „Места“ (Хаджидимово) се събра за коледно-новогодишен банкет, на който отпразнува подобаващо и края на есенния полусезон, и признанието за есенен шампион на „А“ ОФГ. Дружно отборът вдигна тост за здраве и късмет, като си даде обещание да не позволява през 2018 да им се изплъзне възможност за участие в баражите за Трета лига в последния момент, както това се случи това лято след поражение в последния кръг.
Старшията на тима Димитър Парасков и помощникът му Георги Коджебашев, вещо подпомагани от доайена сред треньорите в Хаджидимово Георги Чилев, хвърлиха доста сили в организирането на празничното парти. И тримата останаха изненадани от играчите, след като всички състезатели се появиха с фланелките на „Места“ и направиха снимки за спомен преди старта на партито.
Иначе доста сили както на терена, така и по време на празничния банкет, хвърлиха познатите бойци Атанас Сабахлъков, Венцислав Малтъзов, Ваис Вранчев и Петър Симеонов – безспорният играч номер едно на тима, който през есента е играл пълни 90 минути във всички мачове на своя отбор.
Мощната компания се весели до ранните часове, показвайки, че не само футболните, но и танцовите стъпки им се отдават.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *