HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С богата програма децата от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград закриват учебната година

Децата от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград закриха учебната година с голям фолклорен концерт под надслов „Млади сме ние, весели“. В програмата бяха  включени песни и танци, които бяха показани  за първи път пред публика.

С началото на лятната ваканция, децата, посещаващи школите и класовете в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се представиха пред благоевградската общественост с разнообразни инициативи.

В програмата взеха участие малките балерини от школата по балет, както и възпитаници на школата по литературно творчество. Деца от школите по пиано и китара представиха най- доброто, което са подготвяли през изминалата учебна година.

Културните прояви в община Благоевград продължават.  На 8 юни в голямата зала на Камерна опера на една сцена ще видим децата от класовете по пиано  и солистите на камерна опера. Заедно ще представят едни от най-популярните класически пиеси и произведения. Публиката ще се наслади на творби от Й.С.Бах,Йозеф Хайдн,Чайковски,Бетовен и др.

След съвместния концерт,  на 13 юни в музикалното студио на радио Благоевград ще се представят участниците в школите от класическия отдел на ЦЛТРДБ.

С тези инициативи ЦЛТРДБ ще закрие учебната година за своите възпитаници, но през летните месеци преподавателите ще продължат своите занимания с децата, които ще останат в Благоевград.  За тях са организирани занимания по интереси, които са безплатни и не е необходимо предварително записване.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *