HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С водосвет за здраве, забавни игри и почерпка на трапеза в гората „Планински тигри” от Баня откриха мотосезона

С почетна обиколка на Баня и водосвет за здраве мотористите от мотоклуб „Планински тигри“ от разложкото село откриха сезон 2017. Традиционно към тях се присъединиха приятели и колеги от мотоклубовете от съседните населени места. Водосветът за здраве бе отслужен в местността Трестеник край Баня от архиерейския наместник на Неврокопската митрополия отец Янко Русков, който поръси със светена вода мощните машини и пожела здраве и безаварийно каране на мотористите.

На третата си годишнина от основаването клубът прие и трима нови членове – Здравко Бергов, лесничея към ДГС – Разлог Лъчезар Георгиев, а най-младият член на клуба стана 16-годишният Максим Фатеев – син на собственика на един от най-големите хотели в Баня Николай Фатеев, който също е част от МК „Планински тигри“.

Рокерите имаха и друг повод за празнуване – победата на техния приятел и колега Герасим Чаушев, който ден преди официалното откриване на сезона спечели надпреварата в скоростната отсечка в клас 600 кубика на националния мотосъбор „Пророците – Петрич“. Той получи поздравления и сърдечни благопожелания за още успехи от предстоящи през сезона състезания.

Денят продължи с демонстрации на майсторско каране и забавни игри и приключи с обща трапеза и много наздравици  за безаварийно каране, успешен и ползотворен сезон.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *