HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С водосвет и шампанско Туристическа агенция “Оазис-А” отвори офис и в Дупница

С водосвет за здраве и просперитет, отслужен от свещеник Ивайло Пиперков, отвори врати офисът на “Оазис-А” в Дупница, на ул. “Николаевска” №40. Фирмата с дългогодишна традиция в организирането на екскурзии и почивки в Гърция дойде при многобройните си клиенти в Дупница, за да е по-близо до тях и няма да се налага да пътуват до Благоевград или да търсят оферти онлайн. Две красиви млади жени ще посрещат желаещите да се ползват от предлаганите атрактивни дестинации от фирмата в България и чужбина.
Собственикът на туристическата агенция Васил Ангелов отвори бутилка пенливо шампанско за откриването на офиса и почерпи гостите си.
Той изрази задоволството си от новата придобивка на фирмата и заяви: “С отварянето на офиса в Дупница ще бъдем по-близо до хората. Още от създаването на агенцията съм се стремял да предлагам нещо по-интересно на хората, атрактивни цени и високо качество на услугите. Туристите да се връщат от дестинациите и от почивката със суперлативи за предоставените им условия и ниски цени. Преди дни бях на нашето Черноморие. Летният сезон все още не е почнал както на нашето Черноморие, така и в Гърция, но нашата хотелска база е пълна. Привличаме туристите с ниски цени – през месец април цената за 4 нощувки е 65 лв. в хотел на брега на морето. Предлагаме хранене на супер цени в новия ни хотел в Аспровалта: закуска блок маса за 5 лв., обяд и вечеря по 9 лв. Тези цени никъде ги няма. Една супа в Гърция струва 6 евро. Ние возим клиентите от врата до врата. Имаме собствен превоз, автобус и микробуси.
Организираме екскурзии и круизи, като винаги търсим атрактивния елемент. От 2004 г. организираме екскурзия за ученици с влакче  Банско-Аврамови колиби. По време на екскурзията се организират забавни игри за учениците, което ще остане спомен за цял живот в съзнанието им. Организираме круиз на много добри цени, който отплава от Атина и включва посещение на Миконос-Кушадасъ-Патмос-Крит и Санторини. Корабът предлага лукс и уют, а изхранването е на база All Inclusive. Туристите пътуват в уютна обстановка.
Каня всички от Дупница и региона да се възползват от нашите предложения за релаксираща почивка и атрактивни екскурзии”, отправи покана към евентуалните клиенти на фирмата си Васил Ангелов.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *