HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С вълнуващ спектакъл с танци и фойерверки екипът на спешно отделение чества рожден ден

С впечатляващ спектакъл с танци, фойерверки и огромна торта отбеляза 11-ия си рожден ден спешно отделение на благоевградската болница /на снимките/. Над 50 здравни работници от МБАЛ – Благоевград се събраха на празнична трапеза, за една вечер забравиха воя на сирените и се веселиха от сърце.
Организатор на стилното тържество бе старшата сестра на спешно отделение Вили Младенова, която блесна с чар и елегантност, като стриктно следеше нищо да не липса на празнуващите медици.
Специални гости на празника бяха директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев, който отправи и първия поздрав към колектива на спешно отделение, и ексглавният лекар д-р Петър Гайдарски. По време на управлението на д-р Гайдарски през февруари 2007 година със заповед на тогавашния здравен министър отделението бе структурирано към областната болница на Пиринско.
Най-развълнувани и весели на тържеството бяха създателите на спешно отделение, медицинските сестри с утвърден опит в болничната помощ Оля Секулска, Славка Таскова, фелдшерът Катя Рекарска, бившата старша сестра Радка Таскова, Боряна Борисова, както и здравните работници Емилия Яновска, шофьорите на линейки Любомир Червенков, Красимир Стоянов и други. Специалистът по вътрешни болести и дългогодишен началник д-р Владимир Рабаджийски вдигна тост в чест на задружния колектив и пожела на всички крепко здраве и още много години да са всеотдайни в отговорната професия, посветена на най-ценното – човешкото здраве.
Сред гостите бяха и неврологът д-р Диана Томова, главната сестра на МБАЛ – Благоевград Венета Стефанова, началникът на “Информационно обслужване” Таня Кънева, адвокат Ваня Солачка, юрисконсултът Биляна Митева и служители от болничната администрация.
Празникът продължи с много веселие и кръшни хора.
СЛАВА ИВАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *