С ВЯРА В ДОБРОТО! Събраха 62 хил. евро за протеза на 18-г. Крум, прегазен от сина на експолицай

Сумата от 62 000 евро, необходима за бионичната протеза на Крум Николов от Първомай, е събрана, стана ясно вчера. “Благодарение на общите усилия на всички нас – граждани, институции, НПО, сдружения, фирми, училища, клубове, сумата, необходима за протезата на Крум Николов, е събрана, даже  парите са в повече! В най-скоро време ще бъде съобщено как ще бъдат изразходвани и разпределени останалите средства – отново за благородни каузи в помощ  на спешно нуждаещи се”, съобщиха от сдружение „Заедно можем повече”, които се включиха в каузата.

 Както „Струма” писа, 18-годишното момче пострада тежко при автоинцидент навръх Успение Богородично през август миналата година в центъра на Петрич, което наложи ампутация на левия му крак.

Автомобил, шофиран от сина на експолицая Пламен Попстоянов – Георги, връхлетя върху автомобилна спирка и помете група тийнейджъри, сред които и 18-г. Крум от Първомай. Много хора се включиха в дарителската кампания по събирането на парите за протезата и успяха. За по-малко от 5 месеца усилията на всички дадоха необходимия резултат и сумата бе събрана.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *