С гръм на шампанско и заря ГЕРБ – Дупница празнуваха изборната победа

С пенливо шампанско и викове “победа” ПП ГЕРБ – Дупница празнуваха в нощта на изборите. В офиса на партията целият предизборен щаб заедно с ГЕРБ-младежи, сред които дъщерята на заместник-кмета Крум Милев – Стойка, председателката на ГЕРБ-младежи Лора Василева, Ива Иванова, една от трите красиви дъщери на архиерейския наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски – Марина, която работи в офиса на ГЕРБ, бяха част от младите кадри, които посрещаха резултатите от първите протоколи, изпратени в ПП ГЕРБ – Дупница. Над 150 активисти бяха дошли да поздравят лидерите на ГЕРБ за победата. Заместник-кметът Крум Милев, който е голям ценител на музиката и изкуството, се погрижи за музикалното оформление на събитието и купонът да бъде на макс. Неговият съученик от първи до четвърти клас, с класен ръководител дългогодишната учителка Виктория Тошева – Енрико Славов-Рико, който е свирил на една сцена с големи звезди като Василис Карас, заедно с оркестър изсвири на цигулката най-големите хитове за победите. Преди това трима гайдари огласиха Дупница в чест на победата.
Към 22.00 часа победителят Ивайло Константинов заедно с целия предизборен щаб, кмета на община Дупница инж. Методи Чимев, членове и симпатизанти пред офиса на партията гръмнаха шампанско и се чуха викове “Победа, победа, победа!”.
“Както се казва, честито, справихме се за 11-и пореден път. Само че този път ги разгромихме, специално за Дупница ще бъдем първите пет в България” Празнуваме, защото си изпълнихме обещанията Дупница да има един от най-добрите резултати в България. Празнуваме за това, че всъщност предотвратихме следващата национална катастрофа. Празнуваме, че всички тези хора, които дадоха всичко от себе си, заслужават да празнуват. Никога не съм се борил за преференции, не съм казвал, че трябва да стана депутат. Благодаря на дупничани, които за пореден път показаха, че са един от градовете, който трябва да бъде почитан и уважаван заради интелекта на гражданите. Така че изключително съм доволен от това, което сме постигнали, по никакъв начин няма да подведа никого, който е гласувал за ГЕРБ – Дупница”, със силно емоционално слово поздрави присъстващите Ивайло Константинов.
Строителните предприемачи Стоян Василев и Васко Василев също едва скриваха вълнението си. Николай от офиса на ГЕРБ пя заедно с оркестъра” Силно развълнувана беше общественичката Тодорка Савова, която също разля шампанско и честити на Ивайло Константинов. Оркестърът пя специално за победителя Ивайло Константинов много култови песни, сред които “Всички сме хора на този свят”, а на песента “Истина е друже” пя и заместник-кметът Крум Милев. В чест на победата на ПП ГЕРБ небето над община Дупница се озари от красива заря, която още по-силно приповдигна градуса на настроението.
НИКОЛАЯ ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *