С дискотека на открито малките абитуриенти от детска ясла № 9 в Благоевград празнуваха

С прекрасно тържество и дискотека на открито най-малките абитуриенти на благоевградската детска ясла № 9 „Лебедче” отбелязаха завършването си /на снимките/.

Като за истинска абитуриентска дворът бе украсен с ефектна декорация и разноцветни балони, част от които полетяха в небето. На фона на специална арка 66-имата възпитаници на детската ясла „дефилираха”, пременени в народни носии и приказни костюми и с родния трибагреник в ръка. В едночасовото тържество, плод на труда на целия колектив начело с директора Вяра Стойчева, децата пяха, танцуваха и се забавляваха. В пъстрия и динамичен сценарий, дело на педагога на яслата Валентина Борисова, бе включена и пиесата за дядо и ряпа, мъжко хоро, музикални интерпретации и дори рецитал. Под звуците на популярни детски мелодии малчуганите заедно с медицинските сестри и детегледачите на трите групи се веселиха и си спретнаха дискотека на открито.

На финала В. Стойчева връчи на децата удостоверение за завършена яслена група. Такъв официален документ няма, но от  ДГ № 9 „Лебедче” се бяха постарали да зарадват малките абитуриенти.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *