С дъжд от цветя, прегръдки и свитък с пожелания колективът на гоцеделчевското III ОУ се раздели с дългогодишната учителка Н. Павлова

С дъжд от цветя, много вълнение и прегръдки колективът на гоцеделчевското Трето ОУ „Братя Миладинови“ се раздели с дългогодишната преподавателка и приятелка – старши учителят в начален етап Николина Павлова. По повод пенсионирането си  именитата педагожка бе изненадана със свитък с пожелания за много здраве, щастливи преживявания, екзотични дестинации и незабравими приключения. За случая бе приготвена и специална торта, както и почерпка в  учителската стая, а след това целият екип на училището начело с директора Мариана Халачева се снима за спомен с колежките си.   

“Скъпа г-жо Павлова, радваме се, че имахме удоволствието да работим заедно. Желаем Ви здраве и благоденствие!”,отправиха искрени пожелания към Н. Павлова от ръководството на III ОУ и учителите, които бяха категорични, че раздялата е само от работното място, защото добрите приятелски чувства остават трайни, а веселите срещи продължават.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *