С емоционално тържество изпратиха в пенсия дългогодишната директорка на детската градина в Струмяни К. Джаджова

Детска градина „Патиланци“ в Струмяни изпрати с емоционално тържество дългогодишната директорка Калина Джаджова в заслужен пенсионерски отпуск.

На тържеството присъства зам. кметът по хуманитарните дейности Фиданка Котева, която от името на кмета на община Струмяни и на Общинска администрация поднесе на г-жа Джаджова благодарствена грамота за дългогодишен творчески труд, кошница с цветя, плакет на общината, икона и подаръци, като й пожела и занапред здраве, творчески сили и енергия, и да бъде удовлетворена в своите лични и обществени дела.

Събитието бе уважено и от целия екип на детската градина, колеги от партньорски институции, сред които и директорът на училището в Микрево Лиляна Велкова. Всички те благодариха за доброто отношение и ползотворната дългогодишна съвместна работа, като изненадаха К. Джаджова с ефектни букети и кошници в цветя, подаръци и снимки, запечатали добрите спомени и положителни емоции!

От своя страна К. Джаджова благодари на всички за многото години съвместна работа в името на децата, както и на колектива, за оказаното съдействие и уважение.


К. Джаджова /вдясно/ с директора на училището в Микрево Л. Велкова

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *