С емоционално тържество, филм за класа и екскурзионно приключение учениците от 4 „а” на благоевградското II ОУ се разделиха с любимата си учителка Ива Петрова

С емоционално тържество, филм за класа и екскурзионно приключение учениците от 4 „а” клас на благоевградското II ОУ „Димитър Благоев” се разделиха с любимата си учителка Ива Петрова. В чест на успешното завършване на началния етап от своето образование децата изпълниха кратък рецитал, допълнен с много песни, както и забавна и поучителна драматизация. Кулминацията бе филм за класа, който изненада всички с незабравими спомени от изминалите четири години. Впечатляващ е фактът, че именно учениците на Ива Петрова са сред най-любознателните деца. Още в първи клас по време на втория учебен срок всички вече имали читателски карти от библиотеката. Мария Баздрагянова пък прочете 116 книги от детския отдел на Регионалната библиотека, което й осигури приза за най-четящото дете в Благоевград. Сред отличниците в класа е и младата тенис надежда Мартин Иванов, който редовно печели купите в турнири, а през 2020 г. стана шампион на България по тенис при 10-годишните момчета. 

Бъдещите петокласници трогнаха класния си ръководител, като я сюрпризираха със специална грамота за най-добър учител. 4 „а” си устроиха и парти, след което осъществиха и дългоочакваната екскурзия, като посетиха Панагюрище, Карлово, Сопот и Габрово.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *