С ефектна домашна торта, поднесена в леглото, любимата Изабела изненада народния певец Н. Кирчев за рождения му ден

С ефектна изненада – домашна торта в леглото, посрещна рождения си ден популярният народен певец от Петрич Николай Кирчев.

Самият той гостувал на семейството на приятелката си Изабела в Сандански. Нищо неподозиращ, легнал да спи, когато точно в полунощ, с настъпването на рождения ден дамата на сърцето му влязла в стаята и под звуците на „Happy Birthday!”, с прекрасна торта с фойерверки Ники бил събуден и празненството започнало.

„Наистина беше много хубаво и вълнуващо. Аз самият нищо не подозирах, изнаненадата ме трогна, още повече че е от прекрасната ми бъдеща ми годеница”, призна рожденикът и допълни, че след емоционалното събуждане се е отчел подобаващо и на следващия ден е отпразнувал личния си празник, макар и в тесен семеен кръг с оглед на ситуацията.

Наред с рождения ден, съпътстван с изненадата, Николай Кирчев има и други поводи за радост и гордост. Неотдавна той се дипломира като бакалавър по „ Изпълнителско изкуство – народно пеене” в Югозападния университет, след като взе двата си държавни изпита с оценки от 6.00. В момента продължава да награжда знанията си с магистратура по „Музикално възпитание и обучение” и не спира да твори. Само преди месец Ники зарадва почитателите си с новата си песен „Дафино моме”, а в момента подготвя и нова авторска песен по собствена музика.


Изненадата

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *