С импровизирано телевизионно предаване „Ваканция, ура!“ и емоционалната раздяла с две прекрасни преподавателки в НПГ „Д. Талев“ тържествено закриха учебната година

С импровизирано телевизионно предаване „Ваканция, ура!” в Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“ – Гоце Делчев официално бе закрита учебната 2018/2019 г. В сценария на предаването бяха представени най-актуалните новини от вече изминалата учебна година.

Топновината бе емоционалната раздяла на учениците с две прекрасни дългогодишни преподавателки – г-жа Венета Нуркова, старши учител по биология и здравно образование, и г-жа Мая Тонева, старши учител по математика. В трогателно слово гимназистите  благодариха на любимите си учителки за обичта и всеотдайността им и споделиха, че се разделят с благодарност, с много топли чувства и с уважение, което винаги ще изпитват към тях.

След този силно емоционален момент предаването „Ваканция, ура!“ възнагради позитивното настроение с много награди. Отличия, грамоти и благодарствени писма до родителите от ръководството на НПГ и от кмета на община Гоце Делчев Вл. Москов получиха отличниците, от които 49 завършват с пълно 6. Ученици пък, своеобразни рекордьори, през цялата година не отсъствали от нито един час, също бяха наградени.

С най-малко отсъствия, „желязна“ дисциплина и постигнат среден успех от 5.53 са завършващите 8 „в“ клас, специалност „Кюмпютърна техника и технологии” с класен ръководител инж. Атанас Савов, старши учител практическо обучение.

И тъй като към „Стената на славата” в Неврокопската гимназия през тази учебна година бяха прибавени много купи и медали, отличени с грамоти бяха и учениците, донесли призови места от състезания, конкурси, олимпиади.
В края на програмата на предаването „Ваканция, ура!“ бе представена и прогнозата за лятната ваканция, която обещава времето да бъде предимно щастливо и безгрижно; да преобладават усмивките, плажовете, забавленията, а също така ще бъде и особено подходящо за четене на книги – една дискретна и приятна подготовка за следващата учебна година.
Така с пожелание за очарователно лято учениците на НПГ офциално встъпиха в своята ваканция!

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *