С какво жените прогонват мъжете

Представете си следната ситуация: имате стабилна връзка, хоризонтът изглежда безоблачен, докато в един момент не бъдете „сюрпризирани“ от желанието на вашия партньор да се разделите. Преди да извадите всички обидни думи от речника си и да ги изкрещите по негов адрес, може би трябва да се вгледате в себе си. Възможно ли е самите вие да сте предизвикали раздялата, без дори да го осъзнавате?
Обикновено, когато има проблем, жените искат съвет от приятелки или четат статии в списания и интернет. Въпреки че тези източници са полезни и могат да дадат адекватна информация, в някои случаи е по-добре да почерпите информация от първоизточника. Време е мъжете да изкажат своята гледна точка. Именно по тази причина следващите редове са на базата мнения на различни и случайно подбрани представители на силния пол.
С какво жените прогонват мъжете?
1. Променят се, когато усетят сигурност. В началото всяка вечер жените лягат със секси нощница, докато в един момент престава да им пука в какъв вид ще появят пред мъжа до тях. Докато ходят на срещи, жените изглеждат винаги зашеметяващо, говорят мило и винаги са усмихнати. След това обаче започват да присвиват сърдито устни и да се карат на висок глас. Разбира се, никой мъж не трябва да очаква жената да изглежда перфектно във всеки един момент. Те очакват просто да не са свидетели на „пълна промяна“, само че негативна.
2. Не дават достатъчно пространство. Мъжете, също както жените, могат да се почувстват в капан, когато някой отнема от личното им пространство. Всеки човек има нужда от малко време за себе си, без значение дали ще го прекара сам или в компанията на приятели. Мъжете смятат, че всяка интелигентна жена знае, че човек има нужда от лично пространство и е достатъчно уверена, за да го осигури, без през главата ѝ да минават налудничави мисли за изневяра.
3. Искат прекалено много неща. Жените имат големи желания и амбиции, а понякога твърде големи. Когато една дама започне да изисква нереалистични (в този момент) неща от партньора си, тя автоматично го отблъсква. Няма как един средностатистически мъж с нормална заплата да може да си позволи двуетажна къща на морето, последния модел кола на любимата марка, кредитни карти без лимит и така нататък. Обикновено, когато мъжете се осмеляват да възразят, те получават обвинения, че са мързеливи, самодоволни и без никакви амбиции.
4. Не казват това, което наистина мислят. Мъжете не могат да четат мисли. Повечето от тях не могат да разберат какво иска жената до тях, освен ако тя не го каже в прав текст. Това не е изненада, защото както е известно, жените са по-сложни комуникатори. Те са по-умели в тънкостите и жестовете, израженията на лицето и езика на тялото. По тази причина двата пола много трудно успяват да комуникират успешно. Например една жена може да каже „Не, няма проблем“, но по начин, който буквално да „крещи“, че всъщност има проблем. Някои мъже обаче не могат да разпознаят знаци като скръстени ръце, минимална промяна на гласа или пък потропване с крака.
5. Няма сексуална страст. За повечето хора сексът играе важна роля във връзката. По тази причина има две неща, които не трябва да се случват със секса, ако и двамата партньори искат връзката им да продължи.
На първо място сексът не трябва да бъде лош. Правенето на секс е като карането на кола – някои хора са добри, а други направо експерти. Неприятен момент е фактът, че никой точно не може да дефинира какво е „лош“ и какво „хубав“ секс. Обикновено мъжете се оплакват от липса на ентусиазъм, липса на ритъм, въображение и лоша техника. На второ място сексът не трябва да доскучава. Невинаги скучният секс е равен на лош секс. Но в никакъв случай не може да се сравни и с хубавия секс. Скучният секс означава винаги да правите секс на едно и също място, по едно и също време и в една и съща поза.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *