С коя зодия си пасвате в любовта и леглото и с коя не?

Астролозите вярват, че всяка зодия си пасва в любовта с определени други. Така че не се изненадвайте, ако ви попитат на първа среща „От коя зодия си?“ – може да се окаже, че попадате в групата на тези, които си подхождат. Или пък не?

Овен

Овните обичат да усещат надмощие над останалите, такива са и в любовта – обичат да доминират. Те изискват от партньора си безрезервна и дълбока благодарност за старанията им, мразят емоционалния шантаж.

Най-добри партньори в любовта и секса – Лъв, Везни, Близнаци и Скорпион.

Телец

Телците са доста чувствителни и за тях любовта винаги е с предимство пред секса. В леглото задължително преминават през любовните игри.

Най-добре си пасват с Дева, Скорпион, Рак и Козирог.

Близнаци

Близнаците са изключително освободени личности. За тях няма табута и в любовта, и в леглото, където обичат да се забавляват и да експериментират.

Най-добра партия за тях са Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Рак

Раците са изобретателни и чувствителни, но са малко мързеливи в отношенията. Но пък сексът и храната са върховни удоволствия. А нали любовта минава първо през стомаха?

Най-подходящи за тях са Телец, Лъв, Козирог и Риби.

Лъв

Лъвовете са познати със своята страст. Чар, сила, красота – всички тези качества привличат неудържимо. Те са чудесна компания, верен партньор и се отдават изцяло на връзката си. Такива са и в леглото, но както дават всичко, така и изискват.

Най-добри партньори за Лъв са Скорпион, Овен, Стрелец и Лъв.

Дева

Когато става въпрос за любов и секс Девите не са никак невинни. Те отдават цялата енергия във връзката си, но трябва да се внимава с тях, тъй като са твърде чувствителни. Те са на седмото небе с внимателен, чувствен и опитен партньор.

Подходящи за тях са Телец, Риби, Везни и Козирог.

Везни

Везните се славят със своя вкус, чувствителност, но и взискателност. Затова не е лесно да бъдеш партньор с тях – подлагат половинката си постоянно на различни тестове. За тях връзката е важна не само на физическо, но и на ментално ниво. Ако не могат да „вържат“ един нормален разговор – няма как да се задълбочат отношенията. Везните обичат да флиртуват, музиката е важна, когато се настройват на любовна вълна.

Подходящи партии за тях са Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Скорпионите имат репутация на най-страстни и винаги готови за екшън. И в любовта са така, но обичат да вкарват драматизъм над необходимото. Обичат да контролират отношенията, такива са и в секса. Затова не всеки би издържал да бъде до тях.

Подходящи партньори за тях са Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

Стрелец

Стрелците са мечтатели и търсачи на силни усещания. Такива са и в любовта, а когато става въпрос за спалнята – там са фурии. Проблемът е, че всичко им доскучава доста бързо. Когато не са обвързани, Стрелците са страшни палавници. Дори и във връзка търсят приключения извън нея.

Най-добри за тях са Овен, Лъв, Близнаци и Водолей.

Козирог

Козирозите изглеждат резервирани, но обичат секса. Обичат да бъдат ухажвани и прелъстявани – това подсилва и без това силното му либидо.

Най-добри партньори за тях са Рак, Телец, Козирог и Дева.

Водолей

Водолеите се смятат за интелектуалците в зодиака – идеалисти, с неконвенционални идеи и желания. Обичат да ги ухажват, но мразят да им отнемат усещането за контрол над ситуацията. Няма да сполучите с Водолей, ако се помъчите да го командвате. Ако покажете, че имате сходни възгледи – това ще ви гарантира силна и страстна връзка.

Водолеите са подходящи с Близнаци, Водолей, Стрелец и Дева.

Риби

Рибите си падат по всякакви типове хора и привличат много ухажори, без да влагат капка агресия. В спалнята са романтични, чувствителни и много игриви. Фокусът на Рибите е да доставят удоволствие на партньора си, много повече отколкото сами да останат удовлетворени.

Най-добри партии за тях са Скорпион, Рак, Дева и Везни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *