С мило любовно обяснение Емилия издаде пред благоевградските съветници, че със съпруга й Георги Корчев ще честват Розова сватба

С мило любовно обяснение съпругата на благоевградския общински съветник от ЗС „Ал. Стамболийски“ издаде пред колегите му на вчерашната сесия, че на 5 март двамата навършват 10 г. щастлив семеен живот.

„Честита годишнина, любов! И така вече цели 10 години вървим ръка за ръка в радости, трудности, успехи и щастие! Благодаря за безграничната любов, уважение и доверие! Обичам те!”, написа Емилия Корчева в профила си в социалната мрежа и веднага получи емотикон на кученце с пурпурно сърчице от зала „22 септември“, където заседаваше съпругът й. Под него заваляха десетки пожелания за дълъг и още по-щастлив семеен живот.

Младото семейство, което има хотел с ресторант в кв. „Струмско“,  е христоматиен пример за любов и разбирателство в Благоевград. Родени на една и съща дата, Георги и Елена не пропускат да се обяснят в любов един на друг пред всички. Главата на семейството дори съветва приятелите си ергени да си намерят момиче като неговото. И дава пример: „Момиче, на което, като й напишеш в 23.00 часа „Слез пред блока, искам да те видя“, слиза след 5 минути по анцуг и без грим, и после цяла нощ двамата седите в колата, говорите си и слушате музика, а когато си й подарил цвете, откраднато от съседния двор, тя е най-щастливата на света. Тези момичета не се купуват с пари, те се купувят с жестове. Такова е моето момиче“, категоричен е хотелиерът.

10-годишнината от сватбата се нарича Розова сватба и по традиция на нея се събират голям кръг приятели, кумове и шафери, а подаръците са романтични и символични – предимно рози. Мястото на купона се подразбира – семейният ресторант.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Hoqta za struma

    Struma kenefa pak sa vzeli 10lv ot porednia izpadnal v zabrava selqk ili selqnka da serat hvalebsteni laina

    Struma jaltia kenef na porachka ot 10lv sere mirizlivi laina…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *