С много гости гоцеделчевският клуб „Виваденс” чества 19-и рожден ден

Гоцеделчевският клуб „Виваденс“ отбеляза повече от впечатляващо своя 19-и рожден ден. Това се случи в присъствието на много почитатели, а и гости, пред които основателите на „Вива“ Ани и Костадин Лефтерови показаха най-новия подарък за отбора – нова зала за фитнес. Освен това те представиха и новите членове на треньорския си екип – братята Деян и Любомир Тюлеви, които още на момента влязоха в своите правомощия.
Събитието бе уважено от един от най-дългогодишните общински кметове в България – Владимир Москов, а така също и от доскорошния депутат Богдан Боцев. На линия бе и един от известните художници Николай Маринов, който е приятел на клуба. Сред гостите, уважили събитието, бяха нотариус Елена Ласина, поддържаща своята форма в отбора, и един от шампионите на България по кикбокс – Костадин Кърджалийски, който води своите тренировки в една от залите на „Виваденс“.
Допълнителен колорит и тежест добави присъствието на двама представители на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Единият бе бившият преподавател на Ани Лефтерова и близък приятел на семейство Лефтерови – доц. Евгени Кавдански. Другият бе още един бивш преподавател на домакинята – Христо Николов, който е физиотерапевт в ОФК „Пирин“ (Благоевград).
„Радваме се, че толкова много хора уважиха нашия рожден ден. Тепърва обаче предстоят още много изненади, които да се случват. Надяваме се на своята 20-годишнина да можем да се похвалим с нов плод на същите тези усилия“, коментира Ани Лефтерова.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *