С мобилно приложение, паркомати и в търговската мрежа вече може да се плаща паркирането в “синята зона” на Сандански

От 5 април община Сандански въвежда ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на “синя зона” само чрез няколко клика на мобилното ви устройство. Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.
Мобилното приложение Mobzzo има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.
Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат SMS и могат веднага да платят за избрана от тях зона.
“Синя зона” в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа, и чрез поставените паркомати.
От Общинската администрация са категорични, че въвеждането на новите начини за заплащане на “синя зона” в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *